Nuga

Jumatate zahar se arde pana devine caramel, se adauga margarina. Se amesteca pana se topeste zaharul la foc moale, se adauga galbenusurile + restul de

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g nuca
  • 250 g zahar
  • 4 galbenusuri
  • 1 pachet margarina
  • 2 foi de napolitana

Mod de preparare

Jumatate zahar se arde pana devine caramel, se adauga margarina. Se amesteca pana se topeste zaharul la foc moale, se adauga galbenusurile + restul de zahar+nuca taiata, apoi se mai lasa pe foc 5 minute

Apoi se indinde pe o foaie de napolitana, se pune alta deasupra si se preseaza cu ceva tare.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...