Ochi de monstrulet

Se iau jumatati de prune uscate. Se pun in apa sa se hidrateze, dupa care se aseaza pe platou sau farfurie. In fiecare jumatate de pruna, se pune fris

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • prune uscate
  • frisca
  • stafide
  • ciocolata rasa sau cacao

Mod de preparare

Se iau jumatati de prune uscate. Se pun in apa sa se hidrateze, dupa care se aseaza pe platou sau farfurie. In fiecare jumatate de pruna, se pune frisca si deasupra cite o stafida. Pentru efectul de "ochi", se poate pune si ciocolata rasa sau se poate presara putina cacao.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...