Se amesteca margarina cu zaharul, galbenusurile se adauga laptele, faina, praful de copt si se amesteca bine. Separat se bat albusurile si se introduc
Se amesteca margarina cu zaharul, galbenusurile se adauga laptele, faina, praful de copt si se amesteca bine. Separat se bat albusurile si se introduc in compzitie amestecand usor. Compozitia se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu faina si se presara deasupra fructele de padure. Se coace circa 40 minute la foc potrivit.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete recomandate:
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii