Pandispan cu jumatati de prune

Galbenusurile se bat spuma cu o ceasca de apa rece. Se adauga in amestc zaharul si se bate in continuare. Se toarna apoi faina in ploaie, zaharul van

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 1 ceasca de apa
  • 400 gr faina
  • 400 gr zahar tos
  • 3 linguri de zahar pudra
  • sare
  • 10 nuci tocate
  • 1 lingura de rom

Mod de preparare

Galbenusurile se bat spuma cu o ceasca de apa rece. Se adauga in amestc zaharul si se bate in continuare. Se toarna apoi faina in ploaie, zaharul vanilat, sarea si o lingura de rom. Se incorporeaza apoi albusurile batute spuma tare si se toarna aluatul intr-o tava unsa si tapetata. Se introduce tava in cuptor si se lasa la copt 5 minute, dupa care se adauga jumatatile de prune si se lasa din nou la copt.


Pandispanul se serveste pudrat cu zahar, dupa ce s-a racit.

Alte retete de dulciuri:

Prajitura cu visine Turta dulce Placinta cu mere

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Pui, cu legume la gratar

Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...

Pui, cu legume la gratar
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa