• pentru piureul de dovleac, coace aproximativ 800 g dovleac, apoi scoate miezul copt intr-o sita si lasa-l la scurs si la racit, apoi mixeaza cu blenderul vertical Breville Hand Blender
• amesteca piureul de dovleac cu galbenusurile si putina sare, apoi toarna uleiul in fir subtire si mixeaza pana obtii o crema. Foloseste telul Breville Hand Blender
• adauga apoi apa, tot in fir subtire
• amesteca faina cu praful de copt, scortisoara, ghimbirul si nucsoara si incorporeaza in crema de dovleac, cu ajutorul mixerului
• mixeaza albusurile cu zaharul, pana obtii o bezea ferma, tot cu ajutorul telului Breville Hand Blender
• pune apoi bezeaua peste compozitia de dovleac si amesteca usor cu o spatula, de jos in sus
• toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau poti folosi doua tavi de chec
• coace pandispanul la 180 de grade, pentru 40-45 de min si verifica cu scobitoarea daca este facut
• lasa-l la racit, apoi portioneaza-l si pudreaza-l cu zahar pudra.
Savureaza cu placere!
Fie preparata cu fasole uscata, fie cu fasole pastai, atat eu cat si familia mea efectiv adoram ciorba de fasole. Cu ceapa...
Ciorba de fasole boabe uscateDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti