Pandispan cu portocale

Pandispan cu portocale este un desert pufos si poate inlocui reteta de chec. Pentru aceasta reteta ai nevoie de: ulei, zahar, praf de copt, oua.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • ¾ pahar de suc de portocale
  • 1/3 pahar ulei
  • 1 ½ pahar zahar
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 pahare faina
  • 6 oua
  • 1 lingurita coaja de portocale

Mod de preparare

Pandispan cu portocale se poate face cand vrei ceva dulce si rapid. Se face un amestec pentru pandispan din ulei, suc de portocale, galbenusuri si 1 pahar de zahar. Se adauga treptat faina si praful de copt, amestecand constant. Se toarna intreaga compozitie obtinuta intr-o tava de chec unsa cu unt si faina iar apoi se introduce la cuptor pentru 40 de minute, la foc mediu.

Se lasa in cuptor pana se raceste iar inainte de servire se pudreaza cu zahar.


Pandispanul cu portocale este potrivit pentru o gustare dulce sau langa un pahar cu lapte.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Inghetata cu cirese si biscuit

O inghetata delicioasa care este ideala in dieta datorita ingredientelor folosite.

Inghetata cu cirese si biscuit
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii