Pandispan cu visine

Se separa galbenusurile si se bat spuma cu un pahar de apa. Se adauga putina sare, un plic de zahar vanilat, faina, iar la urma se incorporeaza albus

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr visine
  • 8 oua
  • 400 gr faina
  • 400 gr zahar tos
  • zahar vanilat
  • nuci
  • sare

Mod de preparare

Se separa galbenusurile si se bat spuma cu un pahar de apa. Se adauga putina sare, un plic de zahar vanilat, faina, iar la urma se incorporeaza albusurile batute spuma tare. Intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina se toarna aluatul. Se tine in cuptorul incins 5 minute, dupa care se adauga visinele curatate de samburi. Se lasa la copt 30 de minute.


Se serveste dupa ce s-a racit.

Alte retete de dulciuri:

Ciocolata de casa Prajitura cu visine Gogosi

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...