Pandispan pufos

Pentru pandispanul pufos aveti nevoie de 7 oua, 300 g zahar, zeama si coaja de la o lamaie, o lingura de cacao.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 oua
  • 300 g zahar
  • zeama si coaja de la o lamaie
  • o lingura de cacao
  • 4 linguri de ulei
  • 250 g faina

Mod de preparare

Pentru pandispanul pufos se bat albusurile spuma cu zaharul, dupa care adaugam, pe rand, cate un galbenus, zeama si coaja de la lamaie, uleiul si la urma faina. Coacem in tava tapetata cu ulei si faina, punem compozitia si, la urma, in putina compozitie, adaugam cacao. Lasam la copt timp de patruzeci si cinci de minute pana la o ora.


Pandispanul pufos se serveste dupa ce s-a racit.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cornuri cu sana si fructe de toamna

Intr-o seara rece, chiar friguroasa, cum ar fi sa coaceti niste cornuri pufoase, delicioase, cu fructe de toamna? Va spun eu,...

Desert cornuri cu sana si fructe de toamna
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca