Pentru pandispanul pufos aveti nevoie de 7 oua, 300 g zahar, zeama si coaja de la o lamaie, o lingura de cacao.
Pentru pandispanul pufos se bat albusurile spuma cu zaharul, dupa care adaugam, pe rand, cate un galbenus, zeama si coaja de la lamaie, uleiul si la urma faina. Coacem in tava tapetata cu ulei si faina, punem compozitia si, la urma, in putina compozitie, adaugam cacao. Lasam la copt timp de patruzeci si cinci de minute pana la o ora.
Pandispanul pufos se serveste dupa ce s-a racit.
Pentru ca sunt un mare fan al branzeturilor, mai ales ale celor de la Delaco, va aduc o salatica super gustoasa si rapida din...
Salata de dovleac copt cu piept de puiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa