Papanasi prajiti

Se freaca intr-o cratita branza cu 3 galbenusuri, 3 linguri de faina, sare, si la urma se adauga cele 3 albusuri spume. Compozitia nu trebuie sa fie p

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr. branza de vaca
  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • sare
  • smantana

Mod de preparare

Se freaca intr-o cratita branza cu 3 galbenusuri, 3 linguri de faina, sare, si la urma se adauga cele 3 albusuri spume. Compozitia nu trebuie sa fie prea tare. Se ia cu lingura din ea, se face cu mana muiata in faina papanasi potriviti de mari, care se prajesc in unt sau untura fierbinte, pe o parte si pe alta. Se servesc cu smantana, indata ce sunt gata.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...