Pasca delicioasa cu branza

Pentru pasca delicioasa cu branza aluatul se face din 250 g faina, 125 g unt, 120 g zahar, 3-4 galbenusuri.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluatul:
  • 250 g faina
  • 125 g unt
  • 120 g zahar
  • 3-4 galbenusuri
  • praf de copt si
  • sare
  • Umplutura :
  • 600 g branza
  • 2 pahare de zahar pudra
  • 1 pachet de margarina topita
  • 1 pahar de faina
  • 15 albusuri batute spuma
  • 6 galbenusuri
  • stafide
  • vanilie
  • sare si
  • coaja de portocala.

Mod de preparare

Pentru pasca delicioasa cu branza se face un aluat care se coace in tava tapetata. Se aseaza aluatul ca suport, iar deasupra punem compozitia din branza. Dupa aceea, se da la cuptor timp de o ora. La final, din putin aluat facem bilute pentru decor.


Pasca delicioasa cu branza se poate servi dupa ce s-a racit.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Chec cu nuca si visine

Din categoria reteta de checuri va aduc azi un alt chec pufos cu visine si nuca

Chec cu nuca si visine
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa