Pentru pasca delicioasa cu branza aluatul se face din 250 g faina, 125 g unt, 120 g zahar, 3-4 galbenusuri.
Pentru pasca delicioasa cu branza se face un aluat care se coace in tava tapetata. Se aseaza aluatul ca suport, iar deasupra punem compozitia din branza. Dupa aceea, se da la cuptor timp de o ora. La final, din putin aluat facem bilute pentru decor.
Pasca delicioasa cu branza se poate servi dupa ce s-a racit.
Din categoria reteta de checuri va aduc azi un alt chec pufos cu visine si nuca
Chec cu nuca si visineGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa