Pasca delicioasa cu branza

Pentru pasca delicioasa cu branza aluatul se face din 250 g faina, 125 g unt, 120 g zahar, 3-4 galbenusuri.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluatul:
  • 250 g faina
  • 125 g unt
  • 120 g zahar
  • 3-4 galbenusuri
  • praf de copt si
  • sare
  • Umplutura :
  • 600 g branza
  • 2 pahare de zahar pudra
  • 1 pachet de margarina topita
  • 1 pahar de faina
  • 15 albusuri batute spuma
  • 6 galbenusuri
  • stafide
  • vanilie
  • sare si
  • coaja de portocala.

Mod de preparare

Pentru pasca delicioasa cu branza se face un aluat care se coace in tava tapetata. Se aseaza aluatul ca suport, iar deasupra punem compozitia din branza. Dupa aceea, se da la cuptor timp de o ora. La final, din putin aluat facem bilute pentru decor.


Pasca delicioasa cu branza se poate servi dupa ce s-a racit.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...