Amestecam ingredientele uscate (faina cu praful de copt, zaharul si cacao), apoi turnam treptat laptele si uleiul (margarina topita), plicul finesse,
Amestecam ingredientele uscate (faina cu praful de copt, zaharul si cacao), apoi turnam treptat laptele si uleiul (margarina topita), plicul finesse, amestecand continuu. Va rezulta o compozitie lichida. Tapetam o forma (20/30cm) cu uleisi faina si coacem blatul la foc mic pentru 40-50 minute. Lasam sa se raceasca complet in tava. Taiem patratele pe care le decoram frisca dupa imaginatie.
Alte prajituri recomandate
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa