Batem spuma albusurile si adaugam incet indulcitorul. Apoi adaugam pe rand galbenusurile, intaritorul alimentar amestecat cu praful de copt si apa cal
Batem spuma albusurile si adaugam incet indulcitorul. Apoi adaugam pe rand galbenusurile, intaritorul alimentar amestecat cu praful de copt si apa calduta. Intindem aluatul intr-o forma captusita cu hartie de copt, asezam deasupra merele curatate si taiate felii, presaram cu scortisoara si impartim untul deasupra. Coacem in cuptorul cald 25-30 de minute.
Alte retete cu mere
Mere coapte cu miere
Tort cu mere coapte
Declar inchis sezonul visinelor si cireselor proaspete pe anul acesta, dar las deschis sezonul toamna-iarna pentru cele...
Desert prajitura pufoasa cu visine si cireseOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj