Batem spuma untul cu zaharul pudra si adaugam galbenusurile unul cate unul. Batem spuma albusurile, le adaugam la galbenusuri, incorporam incet faina,
Batem spuma untul cu zaharul pudra si adaugam galbenusurile unul cate unul. Batem spuma albusurile, le adaugam la galbenusuri, incorporam incet faina, praful de copt, coaja rasa de lamaie si amestecam.
Turnam amestecul intr-o tava de marime medie captusita cu hartie de copt (sau unsa si presarata cu faina) astfel incat aluatul sa cresca la 1 cm inaltime. Coacem la foc mediu 30 de minute. Rasturnam din tava si cat e cald piscotul il ungem cu aroma de zmeura picanta si glazuram cu ciocolata. Dupa ce s-a uscat glazura, taiem fasii de doua degete grosime cu un cutit fierbinte si ud, iar pe acestea la feliem la un deget grosime.Vom obtine forme de cutii de chibrituri. Este o prajitura care rezista mult timp daca este depozitata intr-o cutie inchise ermetic.
Alte retete prajituri
Placinta cu mere
Placinta cu visine
Pandispan cu visine
Chec cu visine
Sunt convinsa ca toata lumea adora batoanele Snickers, dar dupa ce veti incerca prajitura ce urmeaza, sigur nu veti mai...
Desert prajitura SnickersOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj