Fierbem laptele cu continutul batonului de vanilie, amestecam bine siropul de soc cu galbenusurile si intaritorul alimentar si adaugam la lapte ameste
Fierbem laptele cu continutul batonului de vanilie, amestecam bine siropul de soc cu galbenusurile si intaritorul alimentar si adaugam la lapte amestecand continuu, fierbem 1 minut. Turnam intr-un vas, presaram cu zahar si lasam sa se racesca, adaugam albusurile batute spuma cu intartorul de frisca si coaja rasa de lamaie. Intre timp coacem piscotul, dupa racirem taiem 2 foi, le umplem cu crema. Punem la rece 1-2 ore.
Alte retete cu prajituri
Tiramisu original
Prajitura cu nuca
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa