Malaiul se opareste in laptele fierbinte, cu zahar si putina sare. Dupa ce s-a racit, se adauga drojdia dizolvata in putin lapte, faina, ouale, untul
Malaiul se opareste in laptele fierbinte, cu zahar si putina sare. Dupa ce s-a racit, se adauga drojdia dizolvata in putin lapte, faina, ouale, untul topit si coaja de lamaie rasa. Se amesteca totul si se lasa la dospit 2-3 ore, la loc cald. Se adauga apoi in compozitie branza proaspata de vaci si se amesteca bine. Se pune intr-o tava unsa cu unt si se introduce in cuptorul fierbinte, la rumenit.
Se serveste cu smantana sau iaurt.
Alte retete:
Turta dulce Saratele Cornulete cu rahat
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa