Din ingredientele pentru aluat framantati un aluat si lasati-l la dospit circa 30-40 de minute. Amestecati intr-un castron ingredientele pentru umplu
Din ingredientele pentru aluat framantati un aluat si lasati-l la dospit circa 30-40 de minute. Amestecati intr-un castron ingredientele pentru umplutura. Intindeti din aluat o foaie de circa 5 mm, taiati din aceasta patrate cu latura de 7-8 cm si umpleti-le cu amestecul de branza. Uniti colturile patratului si presarati usor. Ungeti apoi cu ou, puneti-le intr-o tava si coaceti-le in cuptor la foc potrivit circa 45 de minute.
Se pudreaza cu zahar vanilat. Alte retete:
Gogosi pufoase Chec pufos Ciocolata de casa
Cu dedicatie iubitorilor de nuci coapte, are un gust intens, iar in combinatie cu foile de bezea si crema de vanilie este pur...
Desert tort cu foi de bezea, crema de vanilie si nuci coaptePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura