Pogaci cu branza

Amestecam ingredientele si le framantam. Intindem aluatul si il impaturim in 4. Il lasam sa se odihneasca jumatate de ora si il intindem din nou, il i

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 25 dkg margarina
  • 50 dkg faina
  • 25 dkg branza
  • 3-4 dl smantana
  • 1 ou
  • 10 dkg cascaval razuit
  • 4 dkg drojdie
  • 1 lingurita sare
  • Putin zahar
  • Cascaval razuit

Mod de preparare

Amestecam ingredientele si le framantam. Intindem aluatul si il impaturim in 4. Il lasam sa se odihneasca jumatate de ora si il intindem din nou, il impaturim in 4. Lasam la dospit jumatate de ora, il ungem cu ou, il presaram cu cascaval razuit si punem la cuptor. Servim cat e proaspat.
Alte prajituri recomandate

Cornulete nuca

Prajitura cu cacao

Prajitura Carpati

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide