Prajitura

1. Mai intai se freaca 200 g zahar cu galbenusurile pana ce acestea iai dubleaza volumul. 2. Se adauga ciocolata rasa si untul moale. Se amesteca bin

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 4 oua
  • 280 g zahar
  • 300 g ciocolata cu lapte
  • 100 g unt
  • 120 g faina
  • gem de caise
  • un plic de zahar vanilinat
  • 50 g nuca macinata

Mod de preparare

1. Mai intai se freaca 200 g zahar cu galbenusurile pana ce acestea iai dubleaza volumul.

2. Se adauga ciocolata rasa si untul moale. Se amesteca bine apoi se pune faina.

3. Albusurile se bat spuma tare si se adauga la compozitie, amestecand prin rasturnare.

4. Se pune compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace.

5. Cand este gata se scoate din cuptor si se unge cu gemul de caise (las la aprecierea fiecareia cantitatea).

6. Deasupra gemului se pune un strat din urmatoarea glazura:

7. Albusurile se bat spuma tare cu 80 g zahar, zaharul vanilinat, apoi se amesteca cu nuca macinata.

8. Se intinde peste prajitura si se mai da la cuptor sa se usuce glazura.
se taie felii mici, dreptunghiulare

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...