Prajitura Ana cu ananas

Pentru prajitura Ana cu ananas va trebuie cacao, zahar, oua, faina, sare si mirodenii. Este delicioasa.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • o lingura de cacao
  • 5 linguri de faina
  • sare si
  • mirodenii
  • 4 albusuri
  • 150 g zahar
  • 100 g nuca de cocos
  • Crema:
  • 2 plicuri budinca de vanilie
  • 500 ml de lapte
  • 4 galbenusuri
  • 200 g zahar
  • 1 pachet de margarina Rama si
  • o cana de ananas.

Mod de preparare

Pentru blatul prajiturii Ana cu ananas, se bat 6 oua cu 6 linguri de zahar, se adauga o lingura de cacao, 5 linguri de faina, sare si mirodenii, apoi se pune compozitia la copt, in tava tapetata. 4 albusuri si 150 g zahar se bat spuma, apoi adaugam 100 g nuca de cocos, luam cu lingura galuste din cocos si le punem in blatul cu cacao, dupa care dam la copt. Crema – 2 plicuri budinca de vanilie, 500 ml de lapte, 4 galbenusuri si 200 g zahar se fierb, apoi adaugam 1 pachet de margarina Rama si o cana de ananas. insiropam blatul cu 10 linguri din sucul de la compot, apoi turnam crema, peste care radem ciocolata. Prajitura se face in tava patrata.


Dupa ce s-a racit, prajitura Ana cu ananas se poate servi.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!