Pentru prajitura Ana cu ananas va trebuie cacao, zahar, oua, faina, sare si mirodenii. Este delicioasa.
Pentru blatul prajiturii Ana cu ananas, se bat 6 oua cu 6 linguri de zahar, se adauga o lingura de cacao, 5 linguri de faina, sare si mirodenii, apoi se pune compozitia la copt, in tava tapetata. 4 albusuri si 150 g zahar se bat spuma, apoi adaugam 100 g nuca de cocos, luam cu lingura galuste din cocos si le punem in blatul cu cacao, dupa care dam la copt. Crema – 2 plicuri budinca de vanilie, 500 ml de lapte, 4 galbenusuri si 200 g zahar se fierb, apoi adaugam 1 pachet de margarina Rama si o cana de ananas. insiropam blatul cu 10 linguri din sucul de la compot, apoi turnam crema, peste care radem ciocolata. Prajitura se face in tava patrata.
Dupa ce s-a racit, prajitura Ana cu ananas se poate servi.
Ce ziceti de un desert gustos la pahar cu o combinatie delicioasa de ciocolata fructe si frisca?
Desert la pahar cu ciocolata si jeleu de capsuniGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa