Pregatesti blatul asa: Bati albusurile cu mixerul, impreuna cu zaharul, apoi adaugi cocosul si macul, iar la final 2 lingur
Pregatesti blatul asa:
Bati albusurile cu mixerul, impreuna cu zaharul, apoi adaugi cocosul si macul, iar la final 2 linguri de faina. Compozitia obtinuta o pui intr-o tava pe care ai uns-o mai intai cu margarina si ai tapetat-o cu faina. Dai tava la cuptor si lasi prajitura sa se coaca 40 minute.
Pregatesti crema asa:
Pui laptele la fiert, iar galbenusurile le amesteci cu zaharul. Separat, amesteci cu mixerul margarina pana devine cremoasa.
Cand laptele fierbe adaugi galbenusurile si mai fierbi
pana se ingroasa putin.
Lasi compozitia la racit, apoi adaugi si margarina facuta crema.
Cand blatul s-aracit putin, pui crema, si peste aceasta adaugi biscuitii inmuiati in lapte cu cafea.
Deasupra pui crema de ciocolata si gemul ales.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii