Drojdia se amesteca cu o lingura de lapte cald, se adauga sarea, zaharul si se lasa apoi la crescut. Dupa aceea se amesteca cu faina, margarina, lapt
Drojdia se amesteca cu o lingura de lapte cald, se adauga sarea, zaharul si se lasa apoi la crescut. Dupa aceea se amesteca cu faina, margarina, laptele, galbenusul si se framanta bine. Se imparte coca obtinuta in 4 parti egale si se lasa in repaus timp de 15 minute. Apoi se ia fiecare bucata si se intinde cu sucitorul, cat mai subtire, dupa care se presara deasupra nuca macinata si putin zahar. Se ruleaza foile strans si se asaza in tava unsa cu unt. Se ung rulourile cu un albus batut spuma si se coc la foc potrivit.
Prajitura se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete de dulciuri:
Gogosi pufoase
Galuste cu prune
Ciocolata de casa
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa