Prajim 45 dkg de zahar in care incorporam cu grija laptele. Dupa racire impartim amestecul in 2 parti. Framantam o parte impreuna cu restul ingredient
Prajim 45 dkg de zahar in care incorporam cu grija laptele. Dupa racire impartim amestecul in 2 parti. Framantam o parte impreuna cu restul ingredientelor si coacem 3 foi. Batem spuma ingredientele pentru umplutura si umplem foile. Decoram dupa preferinte si tinem la rece.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura lamaie
Prajitura nuci
Prajituri cu mere
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa