Prajim 45 dkg de zahar in care incorporam cu grija laptele. Dupa racire impartim amestecul in 2 parti. Framantam o parte impreuna cu restul ingredient
Prajim 45 dkg de zahar in care incorporam cu grija laptele. Dupa racire impartim amestecul in 2 parti. Framantam o parte impreuna cu restul ingredientelor si coacem 3 foi. Batem spuma ingredientele pentru umplutura si umplem foile. Decoram dupa preferinte si tinem la rece.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura lamaie
Prajitura nuci
Prajituri cu mere
O negresa cu fructe este o bunatate! Eu am ales sa o pregatesc cu indulcior, dar voi puteti folosi zahar alb sau brut, pentru...
Desert negresa cu nuca si cirese, fara zaharIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.