Prajitura Caramel cu crema de cafea este o prajitura delicioasa. Ingredientele pentru prajitura sunt: faina, oua, cafea.
Prajitura Caramel cu crema de cafea se prepara asa: din toate ingredientele de mai sus pentru aluat se face un aluat pe care il impartim in cinci foi. Foile le coacem pe dosul tavii.
Pentru crema prajiturii procedam asa: se fierbe o jumatate litru lapte cu trei linguri faina, apoi se adauga doua pachetele zahar vanilat si 200gr zahar praf care se freaca cu 200 gr unt. Dupa ce s-a terminat crema se amesteca bine cu Vitacava sau nes caffe. Deasupra se pune glazura.
Alte dulciuri recomandate
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa