Prajitura Caramel cu crema de cafea este o prajitura delicioasa. Ingredientele pentru prajitura sunt: faina, oua, cafea.
Prajitura Caramel cu crema de cafea se prepara asa: din toate ingredientele de mai sus pentru aluat se face un aluat pe care il impartim in cinci foi. Foile le coacem pe dosul tavii.
Pentru crema prajiturii procedam asa: se fierbe o jumatate litru lapte cu trei linguri faina, apoi se adauga doua pachetele zahar vanilat si 200gr zahar praf care se freaca cu 200 gr unt. Dupa ce s-a terminat crema se amesteca bine cu Vitacava sau nes caffe. Deasupra se pune glazura.
Alte dulciuri recomandate
Cum ne-a picat un drum la Breaza,la aer ozonat si fiecare aduce ce gaseste prin camara,am zis sa prestez o...
Salata cu pastrav afumatOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj