1. Se pun stafidele in apa din timp, ca sa se curete si sa se umfle.Se curata de codite daca au codite. 2. Se maruntesc biscuitii 3. Se dau prin masin
1. Se pun stafidele in apa din timp, ca sa se curete si sa se umfle.Se curata de codite daca au codite.
2. Se maruntesc biscuitii
3. Se dau prin masina de tocat sau prin robot (eu i-am maruntit la robot)
4. Se marunteste si nuca la robot sau la masina de tocat
5. Se amesteca intr-un vas biscuitii si nucile sfaramate
6. Se freaca untul cu zaharul (o sa vedeti in poza ca eu nu am facut asa...m-am grabit si am adaugat separat zaharul si untul peste compozitia de biscuiti si nuca..insa ..la carte asa zice sa fscem..sa frecam untul cu zaharul)
7. Se adauga cacaoua si untul si zaharul peste biscuitii cu nuca
8. Se amesteca ft bine cu o lingura, sa nu ramana cocoloase de la unt...trebuie bine inglobat
9. Se adauga laptele putin cate putin, cu atentie, nu cumva sa fie prea mult.Laptele ar fi bine sa fie cald ca sa topeasca mai bine untul.
10. Se ajunge la asa ceva
11. Se adauga si stafidele si esenat de rom..se amesteca iar
12. Se formeaza mici bulete din compozitie si se tavalesc prin cacao.Se pot da diferite forme...daca nu aveti timp sa faceti 50 de bucatele, va puteti scurta timpul de pregatire facandu-le mai mari, ca la cofetarie. Am vazut si retete in care se tavalesc cartofiorii nu prin cacao, cum am facut eu, ci prin nuca de cocos....asa ca merita si asta incercat.
Pofta buna!
Reteta Prajitura cartof propusa de ruxij
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii