Cele sase albusuri se bat spuma impreuna cu o cana de zahar, care se adauga treptat. Se adauga esenta de vanilie si faina in ploaie, amestecand mereu.
Cele sase albusuri se bat spuma impreuna cu o cana de zahar, care se adauga treptat. Se adauga esenta de vanilie si faina in ploaie, amestecand mereu. Intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina se toarna aluatul intr-un strat foarte subtire, astfel incat sa se obtina forme rotunde cu diametre egale. Se lasa tava la cuptor pentru cateva minute, la foc mic. Se desprind blaturile din tava si se asaza in niste forme cu un diametru mai mic decat ele, incretindu-li-se marginile. Se mai da la cuptor, pentru cinci minute, apoi se lasa la racit, fara sa se scoata din noile forme. Separat, intr-un vas se amesteca cele doua oua cu o cana de zahar. Se adauga laptele si trei linguri de faina, amestecandu-se bine. Vasul se pune in bain-marie,Se adauga nuca de cocos si sucul de lamaie. Cu aceasta crema se umplu clopoteii, dupa ce s-au racit si au fost scosi din forme. Portocala se curata de coaja si se desface in bucati. Capsunile se curata de codite si se taie in jumatati. Kiwi se curata de coaja si se taie rondele. Cu aceste fructe se orneaza clopoteii si se servesc reci.
Alte prajituri recomandate
Prajitura cu visine
Tiramisu
Prajitura cu prune
Daca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti