Pentru prajitura cu bombite de branza delaco si cocos amestecam toate ingredientele pentru bilutele de branza bine, dupa care formam bilute de marimea unei nuci.
Pentru prajitura cu bombite de branza delaco si cocos amestecam toate ingredientele pentru bilutele de branza bine, dupa care formam bilute de marimea unei nuci, le asezam in tava(eu am uns-o cu ulei si tapetat-o cu faina)
Mixam ouale cu un praf de sare,adaugam zaharul si mixam pana se topeste,adaugam faina amestecata cu praful de copt si nessul,esenta la final si amestecam cu o lingura,
Compozitia o turnam peste bilutele de branza,
Dam tava la cuptor cca 25-30 min(sa treaca testul cu scobitoarea)
Dupa ce scoatem prajitura din cuptor o lasam sa se raceasca putin,dupa care turnam ciocolata topita cu untul, deasupra, si lasam in tava sa se raceasca complet,
Aceasta rulada este grozava, atat calda cat si rece! Am servit din ea fie cu un pahar de iaurt, fie faceam repede o salata...
Aperitiv rulada cu sunca si branzeturiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj