Prajitura cu branza

Foile: Se freaca cele 2 oua cu zaharul si apoi se adauga restul de ingrediente, se imparte aluatul in 2 si se intind foi. Se unge si se tapeteaza o ta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 oua
  • 12 linguri zahar
  • 12 linguri ulei
  • 12 linguri faina
  • 1 cana iaurt sau smantana
  • 1 vf. cutit sare
  • 1 lingurita bicarbonat stins
  • Crema de branza: 300 g branza de vaci
  • 250 g zahar
  • zahar vanilat
  • coaja rasa de lamaie
  • 2 oua

Mod de preparare

Foile: Se freaca cele 2 oua cu zaharul si apoi se adauga restul de ingrediente, se imparte aluatul in 2 si se intind foi. Se unge si se tapeteaza o tava, se pune prima foaie si se coace pe jumatate, apoi se pune crema de branza si cea de-a doua foaie si se da la cuptor. Se taie rece si se pudreaza cu zahar.


Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...