Pentru obtinerea blatului se freaca untul cu zaharul, iar apoi se adauga ouale mixandu-se dupa fiecare. Ingredientele uscate se amesteca si se adauga
Pentru obtinerea blatului se freaca untul cu zaharul, iar apoi se adauga ouale mixandu-se dupa fiecare. Ingredientele uscate se amesteca si se adauga treptat compozitie de ou. Pentru crema se pune intr-un castron branza, frisca, zaharul, grisul ouale si vanilia si se mixeaza pana devine ca o crema.
Intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie de copt se pune 3/4 din compozitia pentru blat, crema si apoi 1/3 din compozitia de blat. Se da la cuptor aproximativ 1 h pana se rumeneste (faceti testul scobitorii)
Se pudreaza cu zahar si dupa ce s-a racit se taie cubulete.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu mere
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii