Prajitura cu branza

Pentru obtinerea blatului se freaca untul cu zaharul, iar apoi se adauga ouale mixandu-se dupa fiecare. Ingredientele uscate se amesteca si se adauga

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat:
  • 240 g unt
  • 160 g faina
  • 4 linguri cacao
  • 4 oua
  • 200 g zahar
  • 1/2 lingurite praf de copt
  • vanilie
  • Crema:
  • 400 g branza
  • 50 ml frisca lichida
  • 250 g zahar
  • 2 oua
  • 4 linguri gris
  • vanilie

Mod de preparare

Pentru obtinerea blatului se freaca untul cu zaharul, iar apoi se adauga ouale mixandu-se dupa fiecare. Ingredientele uscate se amesteca si se adauga treptat compozitie de ou. Pentru crema se pune intr-un castron branza, frisca, zaharul, grisul ouale si vanilia si se mixeaza pana devine ca o crema.

Intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie de copt se pune 3/4 din compozitia pentru blat, crema si apoi 1/3 din compozitia de blat. Se da la cuptor aproximativ 1 h pana se rumeneste (faceti testul scobitorii)


Se pudreaza cu zahar si dupa ce s-a racit se taie cubulete.

Alte retete recomandate:

Prajitura cu mere

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...