Se pregateste aluatul astfel: se amesteca faina cu margarina, se adauga galbenusurile, smantana, praful de copt stins cu putina lamaie, un praf de sa
Se pregateste aluatul astfel: se amesteca faina cu margarina, se adauga galbenusurile, smantana, praful de copt stins cu putina lamaie, un praf de sare. Se obtine un aluat mai moale, se imparte in 2 parti egale. O parte se intinde cu mana in tava unsa cu margarina. Peste ea se va pune umplutura de branza: se amesteca branza de vaci cu zaharul, ouale, zaharul vanilinat si coaja de lamaie.
Dupa ce s-a asezat branza peste foaia din tava, se intinde a doua foaie peste branza. Se coace la foc potrivit 40 minute.
Se serveste ca desert. Alte retete recomandate:
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii