Drojdia dizolvata in lapte, se amesteca impreuna cu faina, uleiul, sarea si smantana. Se framanta totul bine, dupa care se lasa coca sa se odihneasca
Drojdia dizolvata in lapte, se amesteca impreuna cu faina, uleiul, sarea si smantana. Se framanta totul bine, dupa care se lasa coca sa se odihneasca o ora. Se imparte apoi in trei parti egale, din care se intind foi. Fiecare foaie se taie in patrate cu latura de 12 cm. Se prepara o umplutura din branza de vaci, zahar, oua, stafide, coaja rasa de lamaie, gris si faina. Se asaza pe fiecare patrat cate o lingurita de umplutura. Se ruleaza apoi patratele si se asaza in tava. Dupa ce au crescut putin, se pun in cuptor, la foc potrivit, pana se rumenesc.
Inainte de servire se pudreaza cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura televizor Tiramisu Ciocolata de casa
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii