Prajitura cu branza este o reteta simpla. Exista multe feluri de prajituri cu branza, pentru aceasta nu ai nevoie decat de oua, smantana, faina, indulcitor, branza cacao si faina.
Incingem cuptorul. Cernem faina impreuna cu cacao, punem smantana cu apa intr-un castron peste care adaugam praful de copt.
Mixam ouale impreuna cu zaharul si indulcitorul, punem esentele, turnam incet uleiul, adaugam smantana cu praful de copt si amestecam incet cu faina.
Turnam o treime in cuptor, la foc potrivit, pana se coace , aprox. 15-20 de minute. Turnam crema de branza si restul de compozitie de blat, ramas. Dam la cuptor, la foc mic, aprox. 25-30 de minute. Se taie dupa ce s-a racit.
Se poate pudra cu zahar dar eu evitand zaharul, am inlocuit cu nuca de cocos. Optional in crema de branza se pot pune stafide. eu am renuntat.
Alte retete recomandate:
Niste painici pufoase, grozave in orice moment al zilei sau de luat la pachet. Se pot servi calde, reci, ca tot bune raman!
Painici cu cascaval si muschi fileIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.