Prajitura cu branza si ciocolata

Se zdrobeste branza de vaci, se adauga untul, faina si galbenusurile de oua. Pentru aroma se adauga zaharul vanilat si coaja de lamaie. Se bate o s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr branza de vaci
  • 120 gr unt
  • 120 gr faina
  • 5 oua
  • 10 gr zahar vanilat
  • coaja de ½ lamaie
  • 50 gr pesmet
  • 100 gr stafide
  • 120 gr miez de nuca
  • 100 gr ciocolata de menaj

Mod de preparare

Se zdrobeste branza de vaci, se adauga untul, faina si galbenusurile de oua. Pentru aroma se adauga zaharul vanilat si coaja de lamaie. Se bate o spuma tare din albusuri si zahar, si se adauga totul la compozitia din branza. Se pregateste o tava unsa, presarata cu pesmetu si apoi aseaza uniform aluatul obtinut. Se presara cu stafidele imbibate, cu miezul de nuca si bucati din ciocolata de menaj. Se coace la temperatura medie a cuptorului.
Alte prajituri recomandate

Prajitura cu visine

Prajitura cu capsuni

Placinta cu mere

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...