Prajitura cu branza si Fanta este o prajitura indragita de toata lumea. Blatul de cacao, crema de branza si jeleul de portocale se potrivesc de minune impreuna.
Galbenusurile se amesteca cu zaharul. Se adauga apoi faina amestecata cu cacao si praful de copt. Apoi se incorporeza foarte usor albusurile batute spuma.
Tava se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina, se da la cuptor la 170 de grade pana trece testul cu scobitoarea, apoi se lasa sa se raceasca in tava.
Crema:
Untul se freaca cu zaharul. Cand devine spuma se adauga branza. Se intinde pe blatul racit si se pune la frigider.
Glazura de fanta se prepara ca o budinca obisnuita, se lasa pe foc pana se ingroasa. Apoi se adauga peste crema. Glazura trebuie sa fie calduta nu fierbinte.
Se lasa la rece pana se intareste glazura.
Reteta de prajitura cu branza si Fanta a fost propusa de Micu Livia pe forum culinar.
Taiati prajitura cu branza si Fanta dupa ce s-a racit si s-a intarit glazura.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii