ALUATUL: 200 g unt se freaca cu ( in reteta 200 g, la mine ) 120 g zahar, un zahar vanilat si putina sare. Cand zaharul s-a topit se adauga pe rand 3
ALUATUL:
200 g unt se freaca cu ( in reteta 200 g, la mine ) 120 g zahar, un zahar vanilat si putina sare.
Cand zaharul s-a topit se adauga pe rand 3 oua, iar apoi 280 g faina amestecata cu lingurite praf de copt. Eu am pus jumatate de cantitate de faina, din aia care creste singura, dar data viitoare pun normala si fara praf de copt.
Se toarna in tava, se pune un strat subtire de pesmet, si se acopera cu caise si visine. Se baga la cuptor pentru zece minute, iar intre timp se bat 3 oua cu trei linguri zahar, o vanilie si 100 ml frisca. Se scoate prajitura se toarna glazura si din nou la copt.
Pofta buna!
Reteta Prajitura cu caise si visine a fost propusa de micul pe forum www.culinar.ro
Gatesc cu noile condimente Delikat, cu ingrediente100% naturale. Asta e sloganul din ultima vreme in materie de gatit....
Taitei lati cu galbiori, smantana, ierburi si mararPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura