Ca tot a inceput sezonul capsunilor, va recomand aceasta prajitura delicioasa!
Capsunile se spala, se curata de codite si se lasa in strecuratoare. Se bat ouale cu praful de sare si zaharul pana obtinem o compozitie cremoasa. Se toarna uleiul cate putin, apoi laptele. Faina se amesteca cu praful de copt apoi se toarna peste compozitie si omogenizam. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se toarna compozitia iar deasupra se aseaza capsunile taiate felii. Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade si se lasa in jur de 30-35 minute ( sa treaca testul cu scobitoarea). Se lasa la racit, se presara deasupra zahar pudra si se serveste. Pofta buna!
Bun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti