Prajitura cu ciocolata

Pe foc mic se fierb ingredientele cremei pana se topeste ciocolata.se pun cateva ore in frigider sa raceasca. Se incalzesc usor pe aburi albusurile c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • blaturi:5albusuri
  • 150gr.zahar
  • 100gr.nuci macinati fin
  • 4 linguri cacao
  • crema:500ml.smantina pentru frisca
  • 500gr.ciocolata amaruie rupta bucatele
  • 2 lingurite esenta vanilie

Mod de preparare

Pe foc mic se fierb ingredientele cremei pana se topeste ciocolata.se pun cateva ore in frigider sa raceasca.

Se incalzesc usor pe aburi albusurile cu zaharul si se bate in mixer pana devine tare si lucios.

Se deseneaza pe hartie de copt 3 dreptunghiuri 35x12 cm. se pune intr-o tava mare.se aranjeaza cu lingura sau aparat ,spuma pe desene si se coace 3-4 ore la 120grade pana se intaresc. Se ung doua blaturi cu crema din frigider,se presara putin nuci maruntiti si se acopera cu ultimul blat

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu caise, visine si bezea

O combinatie ideala pentru vremea de afara!

Prajitura cu caise, visine si bezea
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii