Se bat cu lingura 3 galbenusuri, zaharul, migdalele curatate si un ou intreg. Se adauga ciocolata moale, faina si malaiul, 80 gr unt frecat spuma, i
Se bat cu lingura 3 galbenusuri, zaharul, migdalele curatate si un ou intreg. Se adauga ciocolata moale, faina si malaiul, 80 gr unt frecat spuma, iar la urma se amesteca si albusurile batute spuma. Se amesteca totul usor si se toarna intr-o forma tapetata cu unt si faina. Se pune forma la cuptor sa se coaca, pe foc mic.
Se serveste prajitura glasata cu ciocolata.
Alte retete:
Tiramisu
Ciocolata de casa
Dulceata de gutui
Nu am facut niciodata ardei umpluti cu carne de pui dar de data asta am zis ca o sa incerc si varianta asta pentru ca este...
Ardei umpluti cu carne de pui si ciuperciGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa