Punem ingredietele intr-un vas si le amestecam cu mixerul. Turnam amestecul intr-o tava unsa cu unt si presarata cu faina. Coacem la foc mediu. Topim
Punem ingredietele intr-un vas si le amestecam cu mixerul. Turnam amestecul intr-o tava unsa cu unt si presarata cu faina. Coacem la foc mediu. Topim la abur ciocolata. Batem frisca pana devine tare. Inmuiem foile de gelatina sau praful conform instructiunilor. Adaugam la frisca batuta ciocolata topita si gelatina. Lasam tortul sa se raceasca si il taiem in doua. Ungem cu crema. Glazuram cu ciocolata. Glazura de ciocolata: fierbem o masa groasa din zaharul pudra, cacao si laptele. O luam de pe foc, adaugam unt si o turnam pe tort. Putem decora cu migdale.
Alte retete de prajituri
Tort tiramisu
Tarta capsuni
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa