Punem ingredietele intr-un vas si le amestecam cu mixerul. Turnam amestecul intr-o tava unsa cu unt si presarata cu faina. Coacem la foc mediu. Topim
Punem ingredietele intr-un vas si le amestecam cu mixerul. Turnam amestecul intr-o tava unsa cu unt si presarata cu faina. Coacem la foc mediu. Topim la abur ciocolata. Batem frisca pana devine tare. Inmuiem foile de gelatina sau praful conform instructiunilor. Adaugam la frisca batuta ciocolata topita si gelatina. Lasam tortul sa se raceasca si il taiem in doua. Ungem cu crema. Glazuram cu ciocolata. Glazura de ciocolata: fierbem o masa groasa din zaharul pudra, cacao si laptele. O luam de pe foc, adaugam unt si o turnam pe tort. Putem decora cu migdale.
Alte retete de prajituri
Tort tiramisu
Tarta capsuni
Salata Caesar se face destul de simplu, dar este foarte buna si satioasa, noua ne-a placut foarte mult. Ca si dressing, in...
Salata Caesar cu pui - Reteta gustoasa si satioasaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura