Prajitura cu ciocolata si marschmallows

O forma rotunda o ungem cu putin unt. Untul , zaharul si aroma de vanilie se amesteca bine pana se fac spumos apoi adaugam ouale. Ciocolata amaruie o

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 85g unt
  • 225g zahar
  • 3picaturi aroma de vanilie
  • 2 oua
  • 85g ciocolata amaruie bucatele
  • 150 ml lapte
  • 175g faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • jumatate lingurita bicarbonat
  • putina sare
  • ciocolata rasa
  • 175 g marschmallows albe
  • 1 lingura lapte
  • 2 albusuri
  • 2 linguri zahar

Mod de preparare

O forma rotunda o ungem cu putin unt. Untul , zaharul si aroma de vanilie se amesteca bine pana se fac spumos apoi adaugam ouale. Ciocolata amaruie o topim la care se adauga lapte incet apoi se ia de pe foc si se lasa putin la racit.

Faina, praful de copt, bicarbonatul si sarea se amesteca . Se amesteca toate cele trei compozitii apoi se pune in forma si se da la copt la 160°C cca. 50 minute apoi se lasa la racit.

Marschmallows se pun intr-o craticioara la foc mic cu laptele pana ce se topesc apoi se iau de pe foc. Se bat albusurile, apoi se amesteca cu zaharul si cu marschmallows. Se lasa sa stea 10 minute pe urma se pune peste prajitura si se rade ciocolata deasupra.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...