O forma rotunda o ungem cu putin unt. Untul , zaharul si aroma de vanilie se amesteca bine pana se fac spumos apoi adaugam ouale. Ciocolata amaruie o
O forma rotunda o ungem cu putin unt. Untul , zaharul si aroma de vanilie se amesteca bine pana se fac spumos apoi adaugam ouale. Ciocolata amaruie o topim la care se adauga lapte incet apoi se ia de pe foc si se lasa putin la racit.
Faina, praful de copt, bicarbonatul si sarea se amesteca . Se amesteca toate cele trei compozitii apoi se pune in forma si se da la copt la 160°C cca. 50 minute apoi se lasa la racit.
Marschmallows se pun intr-o craticioara la foc mic cu laptele pana ce se topesc apoi se iau de pe foc. Se bat albusurile, apoi se amesteca cu zaharul si cu marschmallows. Se lasa sa stea 10 minute pe urma se pune peste prajitura si se rade ciocolata deasupra.
Cred ca stiti cum este cand vrei ceva dulce si buuun. Asa ca astazi am cam stat in bucatarie si am prajiturit. Sunt multumita...
Prajitura cu crema caramelPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura