Fierbem galbenusurile cu zaharul, pachetele de budinca si laptele pana obtinem o crema groasa. Adaugam la amestecul racit margarina batuta spuma. Impa
Fierbem galbenusurile cu zaharul, pachetele de budinca si laptele pana obtinem o crema groasa. Adaugam la amestecul racit margarina batuta spuma. Impartim crema in doua parti. Intindem o parte din crema pe piscotul racit si punem deasupra un rand de biscuiti unul langa celalalt. Cealalta parte a cremei o fierbem la baie de abur impreuna cu tabla de ciocolata si o intindem pe biscuiti. Decoram cu fulgi de ciocolata alba. Feliem a doua zi.
Alte retete recomandate
Tarta cu mere
Tort de mere
Prajitura visine
De când am auzit de clătite japoneze mi-am dorit să prepar așa ceva, de curiozitate. Prima dată nu mi-a plăcut cum...
Desert clatite japonezePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura