Fierbem galbenusurile cu zaharul, pachetele de budinca si laptele pana obtinem o crema groasa. Adaugam la amestecul racit margarina batuta spuma. Impa
Fierbem galbenusurile cu zaharul, pachetele de budinca si laptele pana obtinem o crema groasa. Adaugam la amestecul racit margarina batuta spuma. Impartim crema in doua parti. Intindem o parte din crema pe piscotul racit si punem deasupra un rand de biscuiti unul langa celalalt. Cealalta parte a cremei o fierbem la baie de abur impreuna cu tabla de ciocolata si o intindem pe biscuiti. Decoram cu fulgi de ciocolata alba. Feliem a doua zi.
Alte retete recomandate
Tarta cu mere
Tort de mere
Prajitura visine
Am pus mana pe cioroi si l-am asezonat cu legume......
Ghiveci la slow cooker Crock-PotDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata