Prajitura cu crema de nuci

Se freaca untul cu zaharul, apoi se adauga cite un ou si se freaca mai departe, se pune faina, in acelasi timp cu laptele. In continuare se pune prafu

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 100 gr unt
  • 1 1/2 pahare zahar
  • 2 oua
  • un pahar lapte
  • 1/4 kg faina
  • 3 linguri cacao
  • un pachet praf de copt. CREMA: 1/4 kg nuci
  • 1/4 kg smintina(un borcan mare)
  • un pachet zahar vanilat
  • 8 linguri zahar pudra. GLAZURA: 1/2 pachet unt
  • 5 linguri de zahar
  • 3 linguri cacao
  • 3 linguri apa

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul, apoi se adauga cite un ou si se freaca mai departe, se pune faina, in acelasi timp cu laptele. In continuare se pune praful de copt si cacao (cuisoare). Se coace la foc potrivit. CREMA: Se taie blatul in doua parti,intre ele se pune crema de nuci, iar deasupra se toarna glazura de ciocolata. GLAZURA: Se fierbe si se lasa putin la racit.
Se introduce la frigider circa 30 minute

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide