Se freaca galbenusurile spuma tare cu zaharul, apoi se adauga 6 linguri de apa calduta si se incorporeaza cacaua, faina si praful de copt stins in ot
Se freaca galbenusurile spuma tare cu zaharul, apoi se adauga 6 linguri de apa calduta si se incorporeaza cacaua, faina si praful de copt stins in otet. Separat, se bat albusurile cu putina sare si se incorporeaza in compozitie. Se toarna amestecul intr-o tava si se lasa la copt, la foc potrivit. Dupa ce s-a copt, se taie blatul in doua si se umple cu budinca de vanilie. Se taie prajitura cuburi, dupa ce s-a racit si se da prin nuca de cocos.
Se serveste imediat.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers Tiramisu Prajituri simple
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa