Se amesteca ouale cu zaharul, uleiul, lapte, amoniacul, faina si putina sare si se pregatesc 4 foi din aluatul obtinut. Acestea se pun la copt. Intre
Se amesteca ouale cu zaharul, uleiul, lapte, amoniacul, faina si putina sare si se pregatesc 4 foi din aluatul obtinut. Acestea se pun la copt. Intre timp se amesteca zaharul caramelizat cu laptele omogenizat cu faina. se lasa pe foc sa se ingroase, apoi se lasa la racit. Se freaca untul cu zaharul si se toarna peste crema obtinuta. Cand se raceste, se adauga esenta de rom si se umplu foile cu crema.
Prajitura se tine la rece pana la servire.
Alte retete de dulciuri:
Prajituri simple Ciocolata de casa Tiramisu
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa