Se amesteca ouale cu zaharul, uleiul, lapte, amoniacul, faina si putina sare si se pregatesc 4 foi din aluatul obtinut. Acestea se pun la copt. Intre
Se amesteca ouale cu zaharul, uleiul, lapte, amoniacul, faina si putina sare si se pregatesc 4 foi din aluatul obtinut. Acestea se pun la copt. Intre timp se amesteca zaharul caramelizat cu laptele omogenizat cu faina. se lasa pe foc sa se ingroase, apoi se lasa la racit. Se freaca untul cu zaharul si se toarna peste crema obtinuta. Cand se raceste, se adauga esenta de rom si se umplu foile cu crema.
Prajitura se tine la rece pana la servire.
Alte retete de dulciuri:
Prajituri simple Ciocolata de casa Tiramisu
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti