Se amesteca bine oul, zaharul si uleiul. Se adauga condimentele, nucile macinate, praful de copt si dovlecelul ras (daca este foarte proaspat atunci s
Se amesteca bine oul, zaharul si uleiul. Se adauga condimentele, nucile macinate, praful de copt si dovlecelul ras (daca este foarte proaspat atunci se poate razali impreuna cu coaja).
Atentie insa! Dovlecelul sa nu fie mai mult de 400 de gr !
Se amesteca bine toata compozitia si se pune intr-o tava tapetata cu faina.
Alte prajituri recomandate
Prajitura cu visine
Prajitura cu capsuni
Prajitura cu caise
Pentru că mai aveam niște caramel condensat cu cacao și niște pișcoturi duo, m-am gândit să prepar această...
Desert prajitura cu piscoturi in blat si caramel cu cacaoGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa