Prajitura cu dulceata

Se pun toate ingredientele (mai putin faina) intr-un vas, se amesteca bine si apoi se adauga faina. Trebuie sa iasa ca un chec putin mai tare. Se poat

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr. zahar
  • 150 ml ulei
  • 150 gr. dulceata de orice fel
  • 300 ml. apa
  • un pic de sare
  • 1 praf de copt si 1 lingurita de bicarbonat de sodiu
  • 700-800 gr. faina

Mod de preparare

Se pun toate ingredientele (mai putin faina) intr-un vas, se amesteca bine si apoi se adauga faina. Trebuie sa iasa ca un chec putin mai tare. Se poate adauga si o mina de nuci trecute prin masina speciala. Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina si se toarna coca. Prajitura se coace in 35-40 minute.


Se serveste la cafea.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide