Prajitura cu dulceata si crema nes

Se face un blat din prima compozitie – se bat bine albusurile cu zaharul, apoi se pun pe rind galbenusurile, nuca, faina, praful de copt. Se unge si

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • C o m p o z i t i a 1 : 8 oua
  • 150 g zahar
  • 150 g nuci macinate
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri faina sau pesmet; C o m p o z i t i a 2: dulceata acrisoara de strugurei
  • visine etc; C r e m a: 200 g unt
  • 150 g zahar pudra
  • 2 linguri cafea naturala sau nes
  • 100 g nuci(alune) prajite

Mod de preparare

Se face un blat din prima compozitie – se bat bine albusurile cu zaharul, apoi se pun pe rind galbenusurile, nuca, faina, praful de copt. Se unge si se tapeteaza o tava, apoi se da la cuptor. Peste blat, dupa ce s-a racit, se pune o dulceata acrisoara de strugurei, visine. Se freaca untul cu zaharul pudra, pina devine spumos, se adauga cafeaua, nucile sau alunele prajite si taiate bucatele. Aceasta crema se pune peste blat, dupa ce a fost intinsa dulceata. Deasupra cremei se rade ciocolata.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...