Este cea mai buna reteta noua din cartea mea peronala de bucate pe care am primit-o si incercata si pe care o adora fata mea.
Se amesteca faina cu untura si zaharul. Se adauga praful de copt, putina sare, oul si smantana,.
Se face o foaie care se intinde in tava. Foaia se unge cu gem de capsuni si se pune peste el bucati de visne fara samburi.
Se face foaia cu nuca din 6 oua, ce se bat separat albusurile cu zahar, se adauga galbenusurile, 3 linguri de faina si nuca macinata si se toarna peste blatul cu visine.
Se coace 35-40 minute. Crema Se fierbe cafeaua cu zaharul si faina si galbenusurile pana se ingroasa.
Cand se raceste se amesteca cu un pachet de margarina si se toarna peste prajitura. Deasupra se rade ciocolata.
Ce poate fi mai bun decat un pranz delicios, servit in familie si pe placul tuturor? Si cand vezi ca se mananca si ultima...
Friptura de porc cu legume si orezPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura