Se amesteca intr-un vas zaharul, ouale si praful de copt. Dupa ce s-a dizolvat zaharul se toarna uleiul, se adauga faina si se amesteca bine. Intr-o t
Se amesteca intr-un vas zaharul, ouale si praful de copt. Dupa ce s-a dizolvat zaharul se toarna uleiul, se adauga faina si se amesteca bine. Intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina se toarna compozitia si se asaza fructele din compot deasupra. Se coace totul la foc mic, in cuptorul incalzit in prealabil. Dupa ce e gata, se scoate din cuptor, se pudreaza cu zahar si se taie cuburi.
Alte retete de dulciuri:
Cozonac moldovenesc
Cornulete cu rahat
Ciocolata de casa
Pentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti