Se amesteca intr-un vas zaharul, ouale si praful de copt. Dupa ce s-a dizolvat zaharul se toarna uleiul, se adauga faina si se amesteca bine. Intr-o t
Se amesteca intr-un vas zaharul, ouale si praful de copt. Dupa ce s-a dizolvat zaharul se toarna uleiul, se adauga faina si se amesteca bine. Intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina se toarna compozitia si se asaza fructele din compot deasupra. Se coace totul la foc mic, in cuptorul incalzit in prealabil. Dupa ce e gata, se scoate din cuptor, se pudreaza cu zahar si se taie cuburi.
Alte retete de dulciuri:
Cozonac moldovenesc
Cornulete cu rahat
Ciocolata de casa
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa