Se amesteca toate ingredientele si aluatul se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Aluatul se poate decora cu bucatele de ananas date
Se amesteca toate ingredientele si aluatul se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Aluatul se poate decora cu bucatele de ananas date prin faina (in acest caz putem renunta la condimente). Timpul de coacere este aproximativ 20 de minute. Dupa ce s-a racit, se taie cubulete mai mici sau mai mari, in functie de preferinte. Se poate depozita zile intregi acoperita cu o folie de aluminiu.
Recomandari:
1. Pentru prepararea acestei prajituri ideal este laptele batut, dar daca nu aveti la indemana, se poate folosi si iaurt, sau chiar si kefir.
2. Dupa ce s-a racit se poate glazura cu ciocolata.
3. Prin unitatea de ‘pahar’ se intelege un pahar de iaurt sau kefir. (200 ml).
Alte prajituri simple recomandate
Prajitura cu visine
Prajitura cu caise
Prajitura cu capsuni
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii