Se pune pe foc laptele si in el zaharul si zaharul vanilat, cand da in clocot atunci se adauga toata faina de malai si se amesteca repede ca sa nu se
Se pune pe foc laptele si in el zaharul si zaharul vanilat, cand da in clocot atunci se adauga toata faina de malai si se amesteca repede ca sa nu se faca cocoloase.
Dupa ce s-a fiert malaiul se lasa la racit. Se adauga galbenusurile, unul cate unul, si albusurile batute spuma.
Se toarna mamaliguta intr-o forma unsa cu unt si se lasa la cuptor pentru aproximativ 30 de minute.
Se serveste cu felii de ananas si chiar cu smantana.
Pofta buna!
Alte retete culinare de prajituri gasiti aici:
Tort cu mere si crema de zahar ars,
Tarta cu mere
Prajitura cu mere
Am revenit la topul 50, cu cele mai bune supe din lume, si anume supa finlandeza ce ocupa locul 10 . Usor...
Reteta de Lohikeitto, supa finlandeza de somon (nr.10 din Top Best Soups in the World)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj